[Kindle] EL DOLOR descargar gratis

[PDF/Kindle] ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA descargar gratis

ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA de

Descargas gratuitas de libros electrónicos para mobi ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA in Spanish  9788415954569

Descargar ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA PDF

Ficha técnica

  • ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA
  • Número de páginas: 336
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788415954569
  • Editorial: EDUCAULA
  • Año de edición: 2018

Descargar eBook gratis

Descargas gratuitas de libros electrónicos para mobi ANTOLOGIA DE POESIA CATALANA. NOVA TRIA in Spanish 9788415954569

Overview

Aquesta antologia inclou la darrera selecció de poemes establerta pel Departament d’Ensenyament per a la matèria comuna de Llengua Catalana i Literatura.

Una antologia de poesia com a «lectura prescriptiva» no desperta l’entusiasme espontani. I no només pel fet de ser «prescriptiva» sinó, més aviat, perquè es tracta, precisament, de «poesia». No cal escarrassar-se a dissimular que la poesia és un gènere literari que ha perdut el favor del públic. De l’adult i del jove. Aquest és un fenomen relativament recent. Algun estudiant deu haver tocat últimament un llibre de poesia, potser fins i tot l’ha fullejat, però si, a més, l’ha llegit i s’hi ha divertit, caldria que es publiqués com a notícia més que remarcable. La poesia és un gènere literari per redescobrir. Però per fer-ho cal conèixer com funciona, quin és el mecanisme de creació del sentit en un poema, perquè llegir un poema segons les convencions d’un altre gènere (la narració, la carta o l’autobiografia) el converteix en un text confús i incomprensible. Aquesta antologia permet passejar-se per vuit segles de poesia catalana i entrar en contacte amb trenta-cinc autors i estils diferents. Per molt poques expectatives que tingui el lector, cal advertir que la poesia, quan es coneix, es gaudeix, i és tan interessant i divertida que pot crear addicció. Q…

Pdf Recomendados:
Descargar ebook EL GATOPARDO | Descarga Libros Gratis (PDF – EPUB) here,
[PDF] The Practical Pocket Guide to Account Planning by Chris Kocek read pdf,
[Kindle] I've Been Killing Slimes for 300 Years and Maxed Out My Level Manga, Vol. 3 download site,

Næste indlæg

[Kindle] EL DOLOR descargar gratis